Nova pesem / Ostani za vedno

Na našem Youtube kanalu lahko že poslušate našo novo pesem Ostani za vedno! Dosegljiva na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=IrhGUndNuU8

Ljubljana / Nebo / RAZPRODANO

Karte za koncert, ki ga bomo odigrali 27. 3. v Show Room Nebo v Ljubljani, so razprodane! Najlepša hvala vsem za zaupanje in se vidimo! 🙏

Kje nas lahko ujamete v letu 2024?

🔥Spremljajte našo spletno podstran “Koncerti“, da ostanete na tekočem in od koder lahko izveste kje se lahko srečamo! 🔥 Prav tako redno objavljamo vsebino na našem Instagram in Facebook profilu: Instagram: @flirrt_band Facebook: @FLIRRT Se vidimo!

Grad Khislestein \ Kranj

V četrtek 20.6.2024 ob 20:30 vam bomo zaigrali na gradu Khislestein v Kranju!  Vstopnice so že na voljo na spletni strani Eventim: https://www.eventim.si/si/vstopnice/flirrt-kranj-letno-gledalisce-khislstein-632281/event.html  Se vidimo! 

Najlepša hvala za neverjeten odziv!

HVALA za zaupanje in ljubezen - koncerta v Dolskem 16.2. in v Kranju 9.3. sta bila razprodana v enem dnevu!  🙏🙏

Punca v belem | V živo iz Cvetličarne

🔥Na našem Youtube kanalu lahko že vidite naš najnovejši video! 🔥Naložili smo videposnetek iz našega koncerta v čarobni Cvetličarni, ki ga še kar podoživljamo! Naročite se na naš Youtube kanal, ker bomo v prihodnjih mesecih aktivno objavljali klipe, ne pozabi pa tudi na naša Facebook in Instagram profila! 💥   Prijetno poslušanje! 🙏 FLIRRT - Punca v belem (Cvetličarna 2023)